• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 63/483-872
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

Termékek Épületgépész szakcégeknek Légkezelők Kompakt szellőző berendezések Lemezes FEHU-G Tetőre telepíthető kompakt lemezes légkezelők

Nagy légterű helyiségek, elsősorban raktárak, üzemcsarnokok szellőztetésére alkalmas a FEHU-G típusjelű tetőre telepíthető szellőztető egység. Az egység kompakt módon tartalmazza mindazokat a szerkezeti egységeket és vezérlési elemeket, amelyek az energiatakarékos és hatékony szellőztetéshez, az előforduló különféle üzemállapotokhoz és feltételekhez igazodóan teszik lehetővé a berendezés működését. A tetőn kívül egy fogadó elem és azon az egyetlen egységként beemelhető külső gépegység helyezkedik el. Ez az egység tartalmazza a ventilátorokat, szűrőket, hővisszanyerőt, zsalukat. A külső gépegység ajtói teszik lehetővé a berendezés karbantartását, szervizelését, az automatika elemek ellenőrzését. A mennyezet alá nyúló részben található az elszívó rácsozat, a fűtésre szolgáló hőcserélő és a vertikális és horizontális kifúvásra egyaránt alkalmas befúvó egység.

Opcionális lehetőségek:
– A hőcserélő cseppleválasztóval kiegészített kivitele alkalmassá teszi a berendezést kétcsöves rendszerű hűtés és fűtési funkcióra.
– A befúvó fejrész helyére légcsatorna is csatlakoztatható. A légcsatorna tervezői igények szerint alakítható, a légcsatorna nyomásesése 200-240 [Pa] lehet. A berendezés két nagyságban gyártott. A beépített ventilátorok két fordulatszámon járathatók, ami 50 és 100%-os légszállítású folyamatos üzemeltetést tesz lehetővé.

1_351 FEHU-G Tetőre telepített lemezes légkezelő