• 6640 Csongrád Pacsirta u. 2.
  • (+36) 63/483-872
  • sowolu@sowolu.hu

SOWOLU-LÉGTECHNIKA Kft

A FEHU-S légkezelők olyan alkalmazásokhoz használhatók, ahol viszonylag kis légmennyiségeket kell befújni vagy elszívni. Ezek a légkezelők, csak egyetlen légáramot kezelnek. Hővisszanyerős kivitel csak közvetítőközeges változatban valósítható meg.

Szerkezeti felépítés. A készülék alumínium vázszerkezetbe van építve. A szekrények oldalpaneljeinek belső felülete 30 mm vastag hangelnyelő és hőszigetelő réteggel van ellátva a ventilátor zajának csökkentése érdekében. A légkezelők kis méretei és súlya lehetővé teszi a szűk helyekre, mint pl. falmélyedésbe, padlásra, folyosóra való beépítést. A légkezelőket az alattuk elhelyezett alapgerendáknál fogva lehet emelni és mozgatni, illetve ezek a gerendák szolgálnak a helyszíni rögzítésre vagy tartószerkezethez függesztésre is.

A légkezelőket a vezérlő automatikával beszerelve, — ide értve az előszerelt, opcióként szállított 3 utú szabályzó szerelvényt is a hőcserélőkhöz — szállítjuk, így a hálózatokhoz csatlakoztatás után a gép üzemkész. Ezzel a helyszíni szerelési és beüzemelési tevékenység jelentős része megtakarítható. A FEHU-S készülékek kialakítása a megrendeléskor megadott, a típusjel utolsó öt számjegyeként megadott kódszám szerint történik. Ezek a kódok a kivitelek nagyszámú variációját teszik lehetővé.

1_315 FEHU-S szimpla légkezelők EC

FEHU S

Loading image... Loading image... Loading image...